Mareşal Fevzi Çakmak Anaokulu

04145522055
HACI ÖMER MAH. USTA İBRAHİM KURAN CAD. NO 25/3 SİVEREK / ŞANLIURFA
Vizyon
Eğitimdeki ışıklarımızla oluşturduğumuz vizyonumuz, her çocuğun potansiyelini keşfetmesine, özgün öğrenme süreçlerini deneyimlemesine, birlikte öğrenme ve dayanışma içinde gelişmesine odaklanır. Bu ışıklar şunları içerir: 1. Keşif Işığımız: Her çocuğun benzersiz yeteneklerini ve ilgi alanlarını keşfetmelerini destekleriz. Eğitimde farklı yöntemler ve deneyimler aracılığıyla öğrenmenin keyfini çıkarmalarına imkan tanırız. 2. Etkileşim Işığımız: Çocuklar arasında işbirliğini ve etkileşimi teşvik eden bir ortam oluşturarak, sosyal becerilerini güçlendiririz. Akranlarıyla birlikte çalışarak öğrenmenin gücünü vurgularız. 3. Dil Işığımız: Türkçeyi etkili bir şekilde kullanabilen bireyler yetiştirmeyi amaçlarız. Dil becerilerini geliştirmek, doğru ve etkili iletişimi vurgularız. 4. Deneyim Işığımız: Çocuklara aktif bir şekilde deneyimler yaşatarak, öğrenme süreçlerini zenginleştirmelerini sağlarız. Pratik yapma ve keşfetme üzerine odaklanarak bilgiyi uygulamaya dönüştürmeyi hedefleriz. 5. Kapsayıcılık Işığımız: Her çocuğun eğitimde eşit fırsatlara sahip olması için çaba gösteririz. Kapsayıcı eğitim anlayışımızla, her çocuğun özgün ihtiyaçlarına saygı gösterir ve onları destekleriz. Bu ışıklar altında şekillenen vizyonumuz, her çocuğun bireysel potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı amaçlar ve eğitimde adil, kapsayıcı bir ortamın temsilcisi olmayı hedefler.
Misyon
Bölgemizdeki tüm velilere ulaşma amacıyla, her çocuğun eğitimine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu çerçevede, çocukların deneyimleyerek ve etkileşim içinde öğrenmelerini destekleyen, araştırmaya teşvik eden, dil becerilerini geliştiren bir ortam oluşturmayı amaçlıyoruz. Çocuklarımızın eğitim sürecinde birlikte öğrenmelerine imkan tanıyan, aktif olarak projelerde yer alabildikleri ve manevi-milli değerleri içselleştirdikleri bir atmosfer oluşturarak kapsayıcı eğitimi benimsiyoruz. Her çocuğun özgün gelişim sürecine saygı göstererek, onları destekleyen bir yaklaşımla, her çocuğun özel olduğuna inanıyoruz.
7:30 - 12:20 Sabah Grubu 12:30-17:20
Kalorifer doğalgaz
Ulaşım
Okulumuza şehir içi dolmuş, otomobil, yaya, bisiklet ve motosiklet ile gelebilirsiniz.
Siverek İlçe merkezindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Siverek İlçe Merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine uzaklığı 90 km. İlçe merkezindedir.